ERC convida al regidor sabadellenc Gabriel Fernàndez per parlar sobre drets socials

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya organitza el divendres 26 a les 20h una xerrada al seu local (Rambla Sant Jordi, 8) sobre els drets socials. Anirà a càrrec del regidor d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell, Gabriel Fernàndez. L’objectiu és tractar temes importants per a la ciutadania i plantejar solucions a problemes cabdals com la pobresa energètica. Gabriel Fernández va entrar al ple de Sabadell en les últimes eleccions però abans de la seva carrera política havia participat d’associacions com l’Associació Stop Sida, Ciutadans pel Canvi o la Fundació Autònoma Solidària (FAS) de la Universitat Autònoma de Barcelona.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies