Dansa, música i humor en la primera sessió del projecte Movem el Teatre

Una de les activitats més atractives del 25è aniversari de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell (AETMV) és el ‘Movem el teatre’. Una iniciativa a través de la qual l’entitat vol explicar-se i també apropar les arts escèniques a tothom. Es farà el dia 25 de cada mes i la primera sessió va deixar un gran sabor de boca. Va començar en un bus del trajecte Ripollet – Barcelona on Xavi Caballé i Montse Pérez van recordar a Pepe Rubianes i les T de Teatre, artistes que l’entitat ha portat al Teatre Auditori. Al migdia van ser un grup d’actors i música locals qui van explicar la creació de l’entitat en una parada del Mercat Municipal. L’acció va ser força atractiva i efectiva i alguns paradistes es sorprenien en conèixer com va néixer fa 25 anys l’associació. A la tarda l’activitat es va traslladar a la plaça Emma Maleras on Noelia España i Salma van homenatjar a l’artista amb dansa i castanyoles. Després va continuar la música al CIP Molí d’en Rata, el primer escenari ocult, on alumnes de l’Escola de Música van interpretar dues cançons. I la jornada es va tancar a la botiga Bolsos Cisa on es va fer memòria parlant dels inicis del Cafè Literari i les Nits de Música, dos cicles històrics que l’entitat organitza fora del Teatre Auditori.
El 25 de novembre hi haurà la segona edició del Movem el Teatre i les arts escèniques tornaran a voltar pel municipi per tal de seguir explicant als veïns les activitats de l’AETMV.
.
.

.
Fotografies de la Revista de Ripollet i l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies