El circ dels horrors, les lluites socials i les emocions prenen els teatres

El teatre amateur va ser un dels protagonistes del passat cap de setmana. I és que tant dissabte com diumenge el Teatre Auditori del Mercat Vell i el Centre Parroquial es van omplir de representacions. D’una banda, La Careta va oferir un espectacle multidisciplinari inspirat en un “Freak Show” en motiu de la celebració de Halloween, amb peces de teatre, música i circ. Per la seva part, Aturats en Acció va parlar sobre lluites socials a través de l’obra “Caiman” representada pel grup Fontova Teatre. I les emocions i els sentiments van ser els protagonistes de “Un cabdell d’emocions” d’Amics del Teatre, dirigida per Laia Vilardell, obra de la qual es van fer dues sessions.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies