ERC acosta en una xerrada a la seva seu les polítiques socials que fa a Sabadell

La secció local d’Esquerra Republicana va convidar el passat divendres  al regidor d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell, Gabriel Fernàndez. El ponent va parlar de la seva experiència dins el consistori sabadellenc i les accions que s’han dut a terme en matèria social. “S’ha d’intentar generar canvis que marquin un abans i un després”, va explicar Fernàndez, uns “canvis profunds en política social que poden comportar dècades” i que per això “cal molta complicitat”. Fernández va parlar d’algunes mesures que s’han implementat en emergència social i pobresa energètica, entre d’altres.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies