Gran cap de setmana pels dos equips del Club Tenis Taula Ripollet a la lliga

Els dos sèniors del Club Tenis Taula Ripollet han firmat un gran cap de setmana. Entre els dos equips han disputat cinc partits  i només han perdut un d’ells.
L’Òptica Llull Ripollet va vèncer els dos partits pel nord de la Península. Primer va jugar contra l’Oberena (1-5). Els ripolletencs van començar guanyant el primer duel. Els  navarresos van retallar distàncies però la tripleta formada per Vilardell, Porta i Barceló no van perdonar. En segon partit va costar més. L’Irun va plantar cara als ripolletencs (3-4). Els bascos van enviar el partit a la pròrroga però Vilardell i Porta van aconseguir el triomf.
Per l’altra banda l’Autoescola Tatchepol va jugar tres partits. El primer va derrotar amb facilitat al Valls del Nord (0-6). En el segon matx les ripolletenques van repetir resultat contra el Vilablareix (0-6). El botxí de les blaves va ser el Club Natació Sabadell. El partit va ser un estira-i-arronsa en el qual les ripolletenques anaven per davant. Les sabadellenques van enviar el duel a la pròrroga i en el desempat que Elena Parente i Mireia Peretó no van poder guanyar.
.
  

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies