El Joventut es presenta oficialment amb una victòria important al Joan Creus

Primer partit a casa del Club Joventut Handbol Ripollet i la cita es va convertir en una gran festa de presentació per a Ripollet.
Amb motiu dels primers partits com a local del Juvenil i del Sènior el club va preparar tota una festa perquè Ripollet conegués al Joventut. El matí va començar amb el partit del Juvenil. El Torró d’Agramunt va ser un dur rival i la igualtat en la pista es va traslladar al marcador amb un empat. En finalitzar el primer partit es va dur a terme la presentació individual de tots els integrants dels tres equips. La fotografia dels equips i una arenga entre tots va ser el preàmbul pel partit del sènior.
Els homes de José García rebien al líder de Quarta Catalana, el Martorell B, que arribava imbatut al duel però la ratxa acabaria al Joan Creus (35-25). Durant els primers cinc minuts els atacs dels visitants van topar amb el porter Josep Juárez. La bona feina en defensa sumat a les actuacions de Joshua Cortés i Daniel Jiménez en la primera línia va fer que el domini en la primera part fos total i l’equip marxés al descans amb sis gols d’avantatge. A la represa Els ripolletencs van titubejar i el filial del Martorell va retallar distancies. Però va ser només un miratge, cap al minut 40 els morats van tornar al guió del primer temps i van firmar un gran partit.
.

.

Fotografies de Víctor Huerta i Sandra Martínez, facilitades pel Club Handbol Joventut 
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies