El CB Ripollet fa més de 100 punts al Barneda durant la 6a victòria consecutiva

El Club Bàsquet Ripollet Aíbaba Restaurant encadena una nova victòria i ja en són sis. Els homes de David Igualada segueixen intractables al capdavant de Copa Catalunya. A més aquest passat diumenge van firmar una gran actuació al Francesc Barneda contra el Círcol Cotonifici Badalona (103-67). En els primers minuts els badalonins es van avançar en el marcador però l’avantatge duraria minuts, els ripolletencs van firmar un primer quart amb molt d’encert en atac i seriosos en defensa (31-12). A partir del segon quart els visitants van afinar la punteria però els blaus seguien amb la seva superioritat (56-31). Al final els blaus van superar els 100 punts guiats per Albert Ortega (27 punts amb 7 triples) i Roger Vilanova (26 punts).
.
Fotografia cedida pel CB Ripollet
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies