La llibreria ‘Petite Librairie’ celebra la Setmana de l’Àlbum amb activitats literàries

La llibreria infantil “La Petite Librairie” ha organitzat diverses activitats al seu local en motiu de la Setmana de l’Àlbum. La primera serà aquest dimarts, 6 de novembre, amb la presentació del llibre “L’enigma de Villagallina” a càrrec d’Albert Arrayás, el seu autor. La presentació també comptarà amb il·lustracions en directe i un joc d’observació i de pistes.
L’endemà, dimecres 7 de novembre, serà el torn de “Galàxia Nimu”, amb les seves autores Thais Prats i Laura Martínez. Els infants podran crear un coet amb el que faran un viatge per descobrir els personatges de la història.
Per acabar, el dissabte 10 de novembre La Petite Librairie convidarà l’autor Àlex Tovar, la il·lustradora Àfrica Fanlo i el violinista Ricard Vallina. Junts faran una narració musical amb il·lustració en directe de la seva obra “La cançó del bosc”.
Els dies 6 i 7 les activitats es faran a les 18h, mentre que el dissabte 10 l’activitat serà a les 12h. La participació és gratuïta però com que l’aforament és limitat a 30 infants, des de La Petite Librairie expliquen que cal fer inscripció prèvia al telèfon 671122128 o al correu electrònic lapetitelibrairieripollet@gmail.com.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies