El FS Ripollet guanya amb claredat (1 a 4) el derbi comarcal a Montcada

El Futbol Sala Ripollet segueix amb la ratxa d’imbatibilitat una setmana més. L’últim rival abatut va ser el Montcada, rival que només porta 4 punts de 21 possibles. Tot i la diferència de forma era un derbi  vallesà i els homes de Sergio Oruj van sortir amb la tensió d’un dia gran.
Durant tota la primera part cap dels dos equips va ser capaç de perforar la porteria rival. A la represa els ripolletencs van afinar la punteria i Ruben Pérez va ser l’encarregat d’obrir la llauna al minut 26. Quatre minuts després Juan Martín va tornar a moure el marcador. Pol Hernández i una altra vegada Martín van fer més gran la golejada. Tot i la superioritat visitant els montcadencs van fer el gol de l’honor a l’últim minut.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies