La Ripollet Unió Atlètica obre a Santa Coloma i Canovelles la temporada de cros

Els atletes de la Ripollet Unió Atlètica ja han estrenat la temporada 2018-2019. Ho han fet competint en proves de cros. Una desena d’atletes van estar presents al Cros de Santa Coloma de Farners que inaugurava el Circuit Català de Cros el passat dia 4. Una setmana després el club va presentar sis equips al campionat de Catalunya de relleus mixtes de cros celebrat a Canovelles. La millor classificació ripolletenca va ser l’obtinguda per l’equip sub10 que va finalitzar en l’11a posició. L’equip absolut, on van destacar Clàudia Martínez i Paola Carmona, es va classificar 16è.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies