L’esperada primera victòria del CF Ripollet arriba a casa per 3 a 1

El segon gol local // JL

El renovat CF Ripollet es posa a to i guanya a casa contra el Granollers per 3 a 1. L’emoció dels roig i negres i la seva afició va esclatar d’alegria en un final de partit molt aplaudit i emotiu. El Granollers era un rival difícil: està a la part alta de la classificació i va arribar al camp molt conscienciat en lluitar per la victòria. La igualtat es va fer evident a la primera part, que va acabar 1 a 1. El rival va marcar només començar el matx i Valero, al 32, feia l’empat a 1. Poc després els ripolletencs van desaprofitar un penal que els hi hagués permès marxar al vestidor amb avantatge.

A la segona part, l’àrbitre va expulsar un jguador del Granollers al 59 i, amb un jugador de menys, el rival es va afeblir. Al 72, Casto va anotar el segon gol i en el 88 Buenache sentenciava en fer gol aprofitant el rebot d’un nou penal fallat, aspecte que cal millorar.
El proper enfrontament serà aquest cap de setmana a Peralada (7è). Els roig i negres confien amb la remuntada i tenen esperances de començar a escalar posicions.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies