El Futbol Sala s’imposa en un partit frenètic i segueix líder imbatut

El Futbol Sala Ripollet no afluixa. Els ripolletencs van tornar a guanyar una jornada més  i, així, mantenen la ratxa d’imbatibilitat. Nou victòries i un empat deixen als roig-i-negres al capdavant de la taula. Aquesta jornada l’Estel Vallseca visitava el Joan Creus per trencar la ratxa però el gran estat de forma dels locals ho va impedir.
El festival de gols va començar al minut 5, els barcelonins van obrir la llauna però en menys d’un minut Daniel Portillo va retornar la igualtat al marcador. El mateix Portillo es va encarregar d’avançar als ripolletencs al 13’, victòria momentània, un minut després els rivals tornaven a marcar (2-2). Al 19’ Iván Avilés va veure la segona groga, amb un menys els locals van aguantar i Álvaro Robledo va marcar el tercer a la represa. Un cop més els visitants van fer l’empat al 27’ però seria l’última vegada. Eric Álvarez i Juan Martín van posar terra de per mig (5-3). Amb el Vallseca bolcat a l’atac, Portillo i Marc Navarro van tancar la golejada.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies