Cs demana una ampliació del poliesportiu i que no s’acceptin més abonats de fora

Ciutadans ha explicat aquest dimarts que el poliesportiu municipal “s’ha quedat petit”, “necessitem una actuació urgent i una ampliació de les instal·lacions”, en paraules del portaveu Josep Gabarra. El regidor va comentar que arran de la denuncia que van fer des del partit fa unes setmanes han rebut més queixes d’usuaris. Apunta que les instal·lacions actuals no poden donar un bon servei als 15.000 usuaris que hi ha i que el pla que té l’actual govern “és un pedaç”. És per això que demanen que faci una enquesta entre els usuaris i que es modifiquin els estatuts del PAME per tal d’incloure al Consell d’Administració un representant dels usuaris. A més consideren que donada la situació de massificació actual, que afecta sobretot classes dirigides com Pilates o Aquagim, cal acabar amb els privilegis pels no empadronats i inclús limitar que se’n puguin inscriure de nous.
En la roda de premsa celebrada el passat dimarts van avançar que preguntaran per aquest tema al ple de novembre, que se celebra el dijous 29.
.
Moció per celebrar la Constitució
També al ple de novembre presenten una moció per tal que l’Ajuntament s’adhereixi a la celebració del 40è aniversari de la Constitució Espanyola que organitzen les corts generals i que s’organitzin al municipi “les activitats que es considerin oportunes” per a celebrar-ho.
.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies