Bona participació en la primera trobada de dibuix al carrer de Gargot Vallès

Prop de quaranta persones van trobar-se dissabte al matí per dibuixar diversos racons de Ripollet. La trobada, organitzada pels dibuixants i il·lustradors Javi Garcia i Olga Molina, s’ha fet sota el nom de Gargot Vallès i és la primera que es fa per la zona. La idea, explica Garcia, ve dels Urban Sketchers, dibuixants que practiquen el dibuix urbà in situ i que es fa a ciutats d’arreu. El promotor de l’activitat explica que en el seu cas volien incloure els infants, ja que sol ser una activitat enfocada als adults, i és per aquest motiu que en el cas de Ripollet hi van participar tant petits com grans. “L’activitat ha superat l’expectativa que teníem”, explica Javi Garcia, “la gent va participar molt i pràcticament tothom va arribar fins al final de l’activitat”. La bona acollida que va tenir la primera trobada de Gargot Vallès ha portat als promotors a pensar en noves trobades i, de fet, “la idea és fer una altra a Cerdanyola del Vallès en dos mesos i si la gent s’engresca anar a més poblacions o espais com museus”.
La primera trobada del Gargot Vallès va passar per espais com l’Ajuntament de Ripollet i la Biblioteca, els carrers del casc antic, l’església i la Plaça Pere Quart, on petits i grans van plasmar amb diferents tècniques i materials el que veien en aquells precisos moments.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies