Primers podis de la RUA en la temporada de cros, a Castellar i a Granollers

Més d’una trentena d’atletes locals van participar al Cros de Castellar l’últim cap de setmana de novembre. El conegut com el cros del pernil va donar els primers podis als ripolletencs. Xavier Domènech i Claudia Martínez es van imposar en la categoria sub23 i Estela Arberola va ser segona en la prova sub10. Precisament Arberola va repetir podi el passat cap de setmana a Granollers. En aquest cas va ser 3a en una de les proves més importants del calendari català. En la capital del Vallès Oriental van participar també més d’una desena d’atletes de la RUA que avancen així en la temporada catalana de cros tot just quan només queda un parell de setmanes per l’inici de la pista coberta.
.

Fotografia cedida per la Ripollet Unió Atlètica 
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies