Arriba la primera victòria de l’equip femení de l’Escola de Futbol Base Ripollet

Nou jornades ha trigat a arribar la primera victòria del Femení de l’Escuela Futbol Base Ripollet. Les ripolletenques aconsegueixen tallar una mala ratxa i sortir de l’última posició de la taula. El Femení de l’EFBR va rebre a la Unificació Bellvitge, rival directe en la zona baixa de la classificació, i en un partit molt disputat va aconseguir una victòria per la mínima (1-0).
Les noies d’Antonio Manuel Pérez arribaven al matx sense cap canvi. A la primera part el marcador no es va moure, no seria fins a la segona part que es celebraria el primer gol. Onze minuts després de la represa Aroa Yedra es va estrenar com a golejadora aquesta temporada amb una diana que valdria els tres punts.
Millores en defensa per puntuar
Les noies de l’Industrial els va costar molt arrencar. En les tres primeres jornades van rebre quinze gols i en van marcar quatre. A poc a poc van aconseguir solucionar els problemes en defensa i en les sis jornades següents van rebre un total de dotze gols, unes xifres que denoten una gran millora. Però fins aquesta jornada les ripolletenques no han aconseguit deixar la porteria a zero i així fer-se amb tres punts molt necessaris.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies