El Futbol Sala Femení empata a Sant Feliu i ocupa la 11a posició a la taula

El Futbol Sala Femení va aconseguir un important punt lluny del Joan Creus en la seva lluita per escalar posicions. Les noies d’Iñaki Forcén van visitar el Pavelló Municipal de Sant Feliu per enfrontar-se al AECS L’Hospitalet. Les roig-i-negres van mostrar un gran nivell però només van arrencar un empat en un duel ple de gols (6-6). Amb aquest punt superen al FS Sabadell en la classificació i marxen onzenes amb vuit punts. Aquesta jornada l’esforç va tenir recompensa. La jornada anterior van dominar molt més el joc que el Cervera-Segarra però la victòria no es va quedar a casa (3-5). El dissabte a les 16.30 h rebran al Feme Castellón.
.

El masculí guanya 2 a 4 al Jesús Maria 
Els de Sant Gervasi es van avançar. Van posar el 2 a 0 en la primera meitat. Després del descans, al minut 28, va fer el primer Carles Barceló. I en els últims dos minuts es va imposar el Ripollet. Ruben Pérez, Marc Navarro i Daniel Portillo van signar la 10a victòria a la lliga, que el reafirma en el liderat. Ara sumen 31 punts, quatre més que l’Arenys de Munt i 12 més que el Jesús Maria, que és el tercer classificat.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies