El primer equip femení del Bàsquet Ripollet guanya i mira cap a dalt a la classificació

En tres jornades el Club Bàsquet Ripollet Sandacos ha aconseguit escalar cinc posicions en la classificació. Tres victòries consecutives que catapulten a les noies de Fran Veá a la cinquena posició de la taula i les deixa a quatre victòries del lideratge: la primera a casa del Granollers 2 (57-60), la següent contra el Club Natació Caldes (49-53) i la tercera aquesta última jornada al Mollet (70-62). Les ripolletenques van rebre al cuer de la classificació amb els ànims de les dues victòries anteriors. Les locals van dominar els quatre quarts i van saber anar per davant d’un equip que va abaixar els braços en els últims minuts.
En els primers instants del matx les molletanes es van avançar en el marcador amb un parcial de 4 a 7. Però va ser un miratge, dos triples consecutius de Glòria Oriol van posar per davant a les locals durant tot el primer quart (18-14). Al segon quart un altre bon parcial de les visitants les va posar per davant però un cop més Oriol des de la línia de 6,25 va capgirar el marcador i van arribar per davant a la mitja part (31-26).
Amb la lliçó ben apresa van tornar del descans i durant tot el partit van aconseguir que les molletanes no es tornessin avançar en el marcador (70-62).
.
El masculí suma 10 de 10
La 10a consecutiva. Victòria del CB Ripollet Aíbaba Restaurant en un partit que no va començar bé. Els de Sant Cugat van fer 28 punts al primer quart (28 a 15) però al segon els ripolletencs ja li havien donat la volta. Espectacular segon periode (21 a 37). Després d’un tercer quart més fluix en anotació el Ripollet seguia per davant, amb vuit punts de renda i la va ampliar fins al 83 a 93 definitiu. Cal destacar en aquest partit els 21 punts d’Antonio Quirós, els mateixos que Roger Vilanova.
.
Imatge facilitada pel CB Ripollet
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies