Miquel Estapé parla dels personatges dolents en la presentació del seu primer llibre

Miquel Estapé va presentar el passat dimarts dia 27 el seu primer llibre ‘Negre sobre gris’ a la Biblioteca. Durant la xerrada amb la directora de la Biblioteca, Elisabet Vàzquez, l’autor va explicar més detalls sobre els personatges de la seva novel·la, “intel·ligents i adaptatius” i la seva passió pel gènere negre. L’autor va recomanar als lectors que malgrat els relats que conformen el llibre es poden llegir de manera independent és recomanable fer-ho en el mateix ordre que hi apareixen “per entendre el perquè del títol”.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies