Un llaç humà gegant al parc del Riu Ripollet per commemorar el Dia de la SIDA

El passat 30 de novembre, més d’un centenar de joves de l’INS Lluís Companys van formar un llaç gegant vermell per commemorar el Dia Mundial de la SIDA. A més, els alumnes dels cicles formatius d’Integració Social i d’Atenció a les persones en situació de dependència van repartir material informatiu i preventiu. Aquest va ser l’acte més visible de la celebració al nostre municipi on també s’hi van instal·lar taules informatives i l’entitat Proud Ripollet va muntar una paradeta al centre i va organitzar la projecció del documental ‘How to Survive a Plague’.
.

Fotografia facilitada per l’Ajuntament de Ripollet
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies