Desenes de persones participen a la segona concentració dels pensionistes

La Marea Pensionista va organitzar dilluns la segona concentració a la Plaça Pere Quart. Com van avançar en l’anterior, la intenció de l’entitat és fer una concentració el primer dilluns de cada mes. En aquesta de desembre van recordar que malgrat les promeses que s’han fet i la pujada aplicada, fins ara no hi ha res signat ni garantit per als pròxims anys. I és per això que consideren important que es mantinguin les reivindicacions i les protestes per tal d’aconseguir unes pensions dignes i amb garantia d’actualització.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies