Els metges arrenquen compromisos a la Generalitat amb quatre dies de vaga

La vaga de metges convocada la setmana passada va tenir un seguiment total als CAP del nostre municipi. L’últim dia de la protesta va haver una trobada de professionals al CAP II. En l’acte el metge del CAP Pinetons José Castillejo va recordar que “el 85% dels problemes de salut de la població es resolen en l’atenció primària” i va explicar que ara a Ripollet hi ha menys personal que fa deu anys. Va xifrar la retallada en un metge, un pediatra, cinc infermers i vuit administratius. La vaga es va desconvocar amb el compromís del departament de Salut de reduir la població assignada a cada metge, passant de 1.500 a 1.300 persones. A Ripollet Castillejo va parlar que ara es treballa amb assignacions d’entre 1.600 i 1.700 persones i que si es compleix la promesa caldria que en breu hi hagués, per exemple, dos metges més al CAP Pinetons.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies