El Gran Recapte recull 13.500 quilos, gairebé un miler menys que al 2017

Els passats divendres i dissabte es va celebrar el Gran Recapte d’aliments a tota Catalunya amb més de 2.500 punts de donacions habilitats. Les primeres dades de l’entitat xifren la quantitat de quilos d’aliments recollits en més de 4,5 milions, similar a la quantitat recaptada l’any passat. A Ripollet, enguany s’ha recollit un total de 13.545 quilos d’aliments als nou punts de recollida, una xifra lleugerament inferior a la de l’any passat, 14.280 quilos. En quant als voluntaris que participen al Gran Recapte, el coordinador a Ripollet, Daniel Reguero, ha explicat que la xifra “ha baixat” i que calen més mans.
A Ripollet, l’objectiu del Banc dels Aliments és proporcionar 24 quilos d’aliments a cada beneficiari i segons els càlculs, s’haurien d’haver recollit més de 17.000 quilos. El que falta per arribar-hi, com sempre, vindrà de poblacions amb excedent.
Reguero agraeix la col·laboració tant dels ciutadans amb les aportacions que han fet com dels voluntaris i la seva tasca.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies