El govern destinarà un milió d’euros per amortitzar la nau feta per Urbaser

En el ple de novembre el govern va aprovar, amb l’abstenció de la resta de grups, una modificació de crèdits de 1,2 milions d’euros per amortitzar la nau del servei de recollida de residus i neteja viària. La nau, que va ser construïda per Urbaser arran del contracte del servei signat al 2009, s’estava amortitzant anualment amb un recàrrec a la taxa d’escombraries. “Ara l’Ajuntament té els diners i amb l’amortització evitem arrossegar càrregues pel nou contracte”, va explicar la tinent d’alcalde, Pilar Castillejo. El contracte actual es va aprovar 2009 i tenia una durada de vuit anys amb dos possible pròrrogues anuals. El govern ja va destinar al març 11.184 euros a la redacció del plec de clàusules pel nou contracte i al maig amb motiu d’una moció al ple es va arribar a l’acord de fer un estudi sobre la implantació d’un nou model de recollida. Durant el ple de novembre, Castillejo, va afirmar que el nou plec es portarà molt aviat al ple municipal. Cal recordar que el contracte de recollida d’escombraries i neteja viaria és el més car dels que hi ha a l’Ajuntament, té un cost de 2.304.694€ cada any.
En el ple de novembre també es va aprovar la creació d’una central de compres, una nova eina que ha de permetre estalviar gestions en les contractacions municipals que afecten a l’Ajuntament i a un o més Patronats.
.  

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies