El regidor Santos Gómez seguirà al ple municipal però ‘no adscrit’ a cap grup

El ple de novembre, celebrat el passat dia 29, va ser el primer des de la  sortida de Santos Gómez del grup de Decidim. El regidor no va assistir al ple però malgrat la seva absència es va donar constància de l’expulsió del grup municipal i per tant la seva consideració a partir d’ara al plenari serà de regidor no adscrit a cap grup, mateixa situació com està Mònica Laborda. També es va aprovar la seva substitució als patronats com a representant de Decidim. Pilar Castillejo el rellevarà al PAME i Fran Sànchez ho farà al PMO.
Amb la sortida de Gómez, Decidim es queda amb set regidors. Només un més que el PSC. L’altre grup amb més d’un regidor és Cs amb tres. La resta (PP, PDeCAT i ERC) tenen un cadascun i a més hi ha dos regidors sense grup.
Santos Gómez no va ser l’únic dels 21 regidors que no va assistir al ple. El portaveu del PDeCAT, Xavier Peñarando, tampoc va participar a la sessió, sent la seva segona absència seguida, justificades ambdues “per motius laborals”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies