S’aprova el projecte executiu per a la recuperació del tram nord del riu Ripoll

El primer trimestre de 2019 començaran les obres de tres actuacions que han de permetre la recuperació mediambiental de la llera del riu Ripoll en el seu tram nord. L’AMB durà a terme la construcció del gual (passera) a l’altura del polígon del Molí d’en Xec, l’ACA retirarà la canya americana i netejarà la llera entre la pressa de Barneda i el límit amb Barberà i entre la pressa de Barneda i el gual es farà un projecte liderat per l’Ajuntament que comprén una actuació de neteja i recuperació de la vegetació autòctona de ribera. Així des del límit de Barberà i fins al gual del Molí d’en Xec s’eliminarà de la llera tot allò que naturalment li és impropi, com els horts.
El projecte va ser aprovat al ple amb el vot favorable de tots els grups a excepció de Ciutadans que es va abstenir. Inclús des del PSC, el regidor Juan Molina, va demanar al govern que “siguin valents” i es vagin retirant també els horts de la resta de trams del riu per reforçar l’actuació que s’ha aprovat al tram nord.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies