Comença la campanya de recollida de joguines per al Mercat d’Intercanvi ‘Donem Joc’

Després de l’experiència de l’any passat on es van aplegar més de 200 joguines, enguany es repeteix el projecte ‘Donem Joc’. Organitzat per l’Ajuntament i amb la col·laboració de Protecció Civil el Mercat d’intercanvi de joguines s’organitzarà el proper 29 de desembre. Abans, però, arriben les jornades de recollida de joguines. Així aquest dissabte el personal de Protecció Civil instal·larà una carpa davant el Centre Cultural de les 9 a les 14h i de les 17 a  les 21h. Es poden portar joguines noves o semi noves, no bèl·liques, sexistes ni tampoc que siguin de peluix. La jornada de recollida es tornarà a repetir el dissabte dia 22. Amb aquest projecte es vol fomentar la reutilització i també que tots els infants del municipi puguin tenir joguines aquest Nadal sense convertir la donació en un acte de beneficència.
En la primera edició va haver moltes famílies que van donar joguina però que no van recollir-ne cap al Mercat. Aquest any, a més, el Mercat comptarà també amb les joguines que han donat els comerciants participants en la campanya de Nadal de l’Ajuntament.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies