El Teatre Auditori s’omplirà amb l’espectacle ‘Gospelizing’ de The Gospel Viu Choir

El proper espectacle de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell serà el concert de gospel “Gospelizing”, que es podrà veure aquest divendres 14 de desembre. El concert correrà a càrrec de la formació The Gospel Viu Choir, un dels referents del gospel a nivell nacional i que ja ha actuat a Ripollet en més d’una ocasió. Al seu nou espectacle “Gospelizing”, interpretaran el millor gospel urbà del moment, amb ritmes trepidants i una potent posada en escena. Moisès Sala tornarà a portar la direcció de l’espectacle on, a banda dels coristes i solistes de la formació, també hi actuaran els músics Joan Carles Dulsat (bateria), Bernat Guàrdia (baix), Francesc Ubanell (guitarra), Xavier Dotras (teclats) i Àlex Carbonell (hammond).
“Gospelizing” es podrà veure al Teatre Auditori del Mercat Vell a les 21h, amb entrades a 16 euros, que pràcticament ja s’han esgotat i que encara es poden comprar a la pàgina web de l’Associació d’Espectadors. Aquest serà el darrer espectacle del trimestre de l’entitat, que tornarà a reprendre la programació el 18 de gener.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies