El Tió de l’Estel arriba aquest diumenge a la Plaça del Molí per visitar els infants

El Centre d’Esplai l’Estel ha tornat a convidar el gran Tió per a que els infants del municipi puguin fer-lo cagar. La tradicional cita serà enguany el diumenge 23 de desembre al matí, a l’escenari situat a la Plaça del Molí. Com és habitual, l’entitat convidarà també un grup d’animació infantil per agafar forces abans de fer cagar el Tió, en aquesta ocasió l’espectacle anirà a càrrec de Fefe i Companyia. L’activitat s’iniciarà a les 11.30h però no serà fins les 12.30h que es començaran a formar les files per fer cagar el Tió.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*



Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies