S’escalfa la 50a Cavalcada de Reis amb l’organització de tallers per fer corones

Els Reis Mags de l’Orient arriben a les cases la matinada del 6 de gener però enguany tenen una xifra per celebrar. I és que aquest any se celebra la 50a Cavalcada de Reis, una efemèride que l’entitat organitzadora, Ripollet Costums i Tradicions, no s’ha volgut perdre. És per això que l’entitat ha impulsat un taller de corones els dies 27 i 29 de desembre, de 17 a 21h i de 10 a 14h, respectivament, al Centre Cultural. A més, els Reis Mags s’han modernitzat i han arribat a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) on estan compartint imatges d’anys anteriors. A més, com és tradicional, els tres Reis Mags vindran a Ripollet el diumenge 30 de desembre per recollir les cartes. Serà d’11.30 a 14h a la plaça Pere Quart.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies