S’obre el termini de recepció d’obres pel concurs de cartells de Festa Major

S’avança el concurs de cartells per la Festa Major del 2019 que tindrà lloc els dies 23, 24, 25 i 26 d’agost. Ja s’ha­­ obert el termini de recepció de les obres que es podran presentar fins el 31 de gener a través de l’adreça festamajor@ripollet.cat o presencialment al Centre Cultural. Enguany el premi pel guanyador serà de 600 euros i el veredicte es donarà a conèixer el 12 de març. Abans, la Comissió, que enguany ha treballat amb la idea “la Festa és més que un pollastre”, escollirà entre els cartells presentats els tres finalistes que aniran a la votació popular. Consulta les bases del concurs a la notícia publicada a revistaderipollet.cat.
.
BASES DEL CONCURS
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies