Carrers plens en una nit màgica amb la 50a edició de la cavalcada dels Reis d’Orient

La 50a edició de la cavalcada dels Reis de l’Orient va fer sortir milers de persones als carrers, malgrat el fred que feia el passat dia 5 de gener. Els Reis de l’Orient van arribar en bus al Pont Vell on van saludar als més petits, es van fer fotos i van rebre cartes d’última hora. Caminant, com és tradició, van creuar l’autopista i van arribar al parc del riu Ripoll. Allà l’alcalde els hi va lliurar les claus de totes les cases del poble i va fer un reconeixement a l’entitat organitzadora, Ripollet Costums i Tradicions. A més els nens i nenes guanyadors del concurs ‘El nostre somni de Nadal’ van llegir els seus desitjos.
Després va començar la cavalcada que anava encapçalada per Diver-Fit amb una coreografia molt salvatge. Entre les carrosses, al·lusió al 50 aniversari de la cavalcada; una dedicada a ‘Toy Story’, ‘Tarzan’, unicorns, cavalls blancs i el trenet. Una gran rebuda als reis que durant tota la nit van portar regals arreu del municipi.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies