Obre avui i fins el diumenge 27 la sala d’estudi nocturn a la Biblioteca Municipal

Amb l’inici del nou any i del periode d’exàmens universitaris l’Ajuntament obre les portes, un any més, de la Sala d’estudi nocturn a la Biblioteca Municipal. A més de l’horari convencional de l’equipament, que ja rep la visita de molts estudiants, ara també es podrà accedir de dilluns a divendres de 21 a 1h i els dissabtes, diumenges i festius, de 19 a 1 h. Per poder entrar només cal omplir un paper de registre d’entrada. Durant l’horari nocturn no funcionarà el servei de prèstec bibliotecari.
La sala d’estudi nocturn romandrà en servei des d’avui, 8 de gener, fins el diumenge 27.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies