Flors Montcada guanya la 4a edició del Concurs Local d’Aparadors de Nadal

Una vegada més l’aparador de Flors Montcada rep el màxim guardó en el concurs de Nadal. El jurat de la 4a edició del Concurs Local, format per la regidora de comerç, Pilar Castillejo; un membre de la CRAC, i un altre d’Acció Fotogràfica, li va atorgar el primer premi valorat en 400 euros. Enguany Flors Montcada va decorar el seu aparador amb una taula de Nadal dins un univers fantàstic amb molts personatges.
Els 300 euros del segon premi se’ls ha endut el Bar Sirocco, que va lluir un aparador amb contingut social, i els 200 del tercer el Forn de Pa la Salud que va convertir l’aparador en un museu del turró.
Al concurs hi han participat 13 establiments i el nivell ha estat força alt. Per això el jurat va destacar amb un accèssit també a Estanc Núm. 6, l’Herboristeria dietètica Maria Rosa i Sneakers Hope. Precisament la sabateria, Sneakers Hope, que va lluir a l’aparador un trenet, ha estat premiat també com el millor aparador de Ripollet al Concurs de la Cambra de Comerç de Sabadell, un premi sense retribució econòmica.
L’acte de lliurament dels premis del concurs local serà aquest divendres dia 11 a l’Ajuntament.
.
Fotografies facilitades per l’Ajuntament.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies