Abel Mariné rebat amb ciència els mites de l’alimentació a l’Aula d’Extensió

El passat dimarts dia 8 va començar el segon trimestre del 10è curs de l’Aula d’Extensió Universitària. La primera sessió no podia ser més adient després d’unes festes nadalenques que ho són també del menjar i el beure. El professor Abel Mariné va dedicar la classe als mites de l’alimentació. Va començar la xerrada amb una visió positiva assenyalant que “mai abans havia hagut un percentatge tan baix d’afamats al món, ni uns aliments tan bons i tan segurs”. Malgrat això va reconèixer que “no sempre triem bé el que mengem”. Va dedicar bona part de la seva intervenció a rebatre mites amb la ciència i el sentit comú. Va comentar que en l’alimentació “és bó innovar però no sempre allò que és nou i més rar és millor” i va lamentar que en el món de l’alimentació també hi ha massa “fake news”.
Més de 90 alumnes van seguir aquesta primera lliçó del trimestre, la segona serà el dia 22 amb Alicia Daufi i tractarà de Mozart i la seva obra ‘La flauta màgica’.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies