Segona concentració a la Plaça del Molí després d’un acte de la violència masclista

No feia ni 72 hores que havia començat el 2019 i es donava a conèixer l’assassinat de Rebeca a Laredo (Cantàbria). Era la primera víctima mortal de la violència masclista d’aquest any. Igual que s’havia fet després de l’assassinat de la jove Laura Luelmo a Huelva i a través d’una convocatòria ciutadana desenes de persones es van concentrar a la Plaça del Molí. S’ha previst fer una concentració si hi ha cap nova víctima mortal. D’aquesta manera es vol visibilitzar el rebuig a la violència masclista i també fomentar l’autorganització de les dones.
El 2018 es va tancar amb 47 dones assassinades per les seves parelles o exparelles.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies