L’Associació d’Espectadors inicia un 2n trimestre amb espectacles plens

L’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell reinicia l’activitat el proper divendres 18 de gener. L’encarregat d’obrir el segon trimestre serà Quim Masferrer amb el seu espectacle “Bona gent”, peça de la qual ja es van exhaurir les entrades fa uns dies. La bona acollida dels espectacles d’aquest trimestre també s’ha fet notar amb “Dolce Vita” del Mag Lari el proper 15 de febrer, que també ha exhaurit les entrades.
Una altra de les propostes que està tenint molt bona acollida és “A.K.A”, pensada per a l’Espai Escenari. La proposta, un monòleg sobre l’adolescència i el rebuig de la diferència, va ser l’espectacle més premiat l’any passat als Premis Butaca amb quatre guardons, a la millor obra de petit format, al millor text, a la millor direcció i al millor actor. Davant l’alta demanda d’entrades per a “A.K.A” el proper 1 de febrer, l’Associació d’Espectadors ha obert també la venda d’entrades a platea pel mateix preu: gratuït per als socis total, 5 euros per als associats i 7 per al públic general.
.
PROGRAMACIÓ 2n TRIMESTRE
.
Divendres 18 de gener, 21h – “Bona gent” amb Quim Masferrer
Divendres 25 de gener, 21h – “La viola celta: l’home i la natura” amb Jordi Savall
Dimecres 30 gener, 20.30h – Òpera. “La flauta màgica”, emissió des de l’Scala de Mila
Divendres 1 de febrer, 21h – “A.K.A” amb Albert Salazar, a l’Espai Escenari
Divendres 15 de febrer, 21h – “Dolce Vita” amb el Mag Lari
Divendres 8 de març, 21h – “Ismene”, a l’Espai Escenari
Divendres 22 de març, 21h – “El preu” d’Arthur Miller
25 de gener, febrer i març  – Movem el Teatre
.
Fotografia de l’espectacle “AKA”
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies