S’obren les inscripcions per participar a la rua de Carnaval, que serà el 2 de març

Enguany el Carnaval es celebrarà el dissabte 2 de març i a Ripollet serà un #CaranvalBestial perquè s’estrenarà un nou Cabraboc.
La rua recuperarà el sentit tradicional de Can Mas fins al pavelló i degut a l’augment de participants de l’any passat, amb 20 comparses i 1.500 persones, l’Ajuntament ha augmentat fins als 3.500€ la dotació per als participants, són mil més que l’any passat. Els interessats en sortir a la rua s’han d’inscriure abans del 22 de febrer i abans del 15 si són més de deu i volen demanar equip de so.
El Carnaval serà l’estrena del nou Cabraboc, que l’Ajuntament ha encarregat a l’artista Jaume Aumedes, el creador del Poll Foll i la Xamuskina. La nova figura mantindrà les dues cares i servirà per reforçar el bestiari local. L’Ajuntament hi destina 3.245 euros al nou Cabraboc i 1.000 més en forma de subvenció als Diables de Ripollet per tal que reparin el Poll Foll.
.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies