Amics del Teatre estrenen ‘Leila’, un monòleg escrit per Miquel Estapé

El ripolletenc Miquel Estapé va presentar a finals de novembre de l’any passat el seu primer llibre, un recull de relats de la literatura negra titulat “Negre sobre gris”. Ara, Estapé ha estat treballant en el text d’un monòleg, “Leila”, que representaran els Amics del Teatre els propers 23 i 24 de febrer al Centre Parroquial. “Leila” estarà dirigida per Xavi Caballé i comptarà amb la interpretació d’Andrea Morante. L’entitat encara no ha posat a la venda les entrades per a l’espectacle però per escalfar motors s’estan preparant diverses activitats paral·leles. Així, el proper dimarts 5 de febrer la Biblioteca Municipal acollirà la lectura dramatitzada del text, una primera aproximació al que es podrà veure al Centre Parroquial a finals de mes. L’Associació d’Espectadors del Mercat Vell, a més, ha organitzat una sessió del club de lectura “Llegir el teatre” on s’inclourà el text de Miquel Estapé. La sessió serà el dimarts 12 de febrer a les 18h a la Biblioteca Municipal.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies