El CB Ripollet es retroba amb el triomf en el Francesc Barneda (86 a 78)

El Club Bàsquet Ripollet – Aíbaba Ripollet es va retrobar amb la victòria al Pavelló Francesc Barneda la passada jornada. Els ripolletencs van veure com l’Alpicat tallava una ratxa de dotze partits consecutius sense perdre. Després d’aquesta ensopegada els homes de David Igualada van tornar a guanyar de local. Els blaus es van desfer dels Maristes Ademar amb remuntada inclosa (86-78).
Els ripolletencs molt més endollats que els rivals. En cinc minuts van firmar un parcial de 12 a 0. A partir d’aquí els badalonins van despertar i a poc a poc van retallar distàncies abans d’arribar al segon quart (21-15). Els visitants van seguir de menys a més i van dominar el segon quart de tal manera que van marxar al descans amb set punts d’avantatge (36-43). El descans va servir als ripolletencs per polir el seu joc i amb un molt bon joc coral i paciència van aconseguir marxar a l’últim quart només dos punts per sota (60-62) en el qual van acabar de voltejar el resultat (86-78).
.

.
També guanyen el segon equip i el femení
CB Ripollet B Publicartuchos 80 – 78 Bàsquet La Mina Retodravet
Nova victòria del filial ripolletenc. Va ser un partit igualat que no es va decidir fins la segona meitat. Els ripolletencs agafaven 8 punts de marge al final del tercer quart però els visitants aconseguien remuntar i avançar-se a falta d’un minut. Temps suficient per la reacció local. Important victòria davant el segon classificat. Ara els blaus són quarts amb 9 victòries.
.
CBS Canyelles de Nou Barris 54 – 60 CB Ripollet Sandacos
Important victòria de les ripolletenques a la pista del 4t classificat. Les blaves es van posar per davant en el segon quart i ja van aconseguir mantenir la iniciativa fins al final.
.
Fotografies cedides per Meryam Lara
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies