L’EFB Ripollet s’emporta el derbi local de quarta catalana per 3 a 1

Aquest passat cap de setmana l’Industrial va ser l’escenari del derbi de Quarta Catalana que enfrontava a l’Escuela Futbol Base Ripollet contra el Ripollet Club de Futbol B. L’EFB es va endur la victòria en un derbi d’alta tensió que va tenir gols, expulsions i molta competitivitat (3-1).
El filial del Ripollet, que actuava de visitant, va colpejar primer amb un gol matiner. Al minut 11 Johan Josué Romero va avançar als roig-i-negres però l’alegria duraria poc. En qüestió de dos minuts l’EFB va voltejar el marcador. Primer Pablo Quirós al 19′ i després Eros Blanco es van encarregar de posar el marcador a favor dels locals. Mentre els visitants buscaven el gol de l’empat Edgar Sánchez, jugador del filial del Ripollet, va sortir expulsat quan faltaven deu minuts per arribar al descans. Tota la segona part amb un home menys es faria molt llarga per als roig-i-negres i més quan el local Francis Daniel Nkokoli va fer el tercer que certificava la victòria de l’EFB.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies