Tarda rodona i dues victòries pel masculí i el femení del Futbol Sala

El Futbol Sala Ripollet va celebrar dues victòries el passat dissabte al Joan Creus. Primer la golejada del masculí a l’Arrels (5-1) i, més tard, la victòria per la mínima del femení al Castelldefels (4-3).
A les 17.30 h es va obrir la tarda de futbol sala. Els aficionats que omplien el pavelló van celebrar ben aviat el primer gol de Juan Martín, al minut 3. L’Arrels intentava fer mal amb un joc molt directe amb passades llargues al pivot i intentava no concedir la pilota. Però els ripolletencs es trobaven molt còmodes amb l’esfèric als peus i provocaven molt més perill. Una jugada personal d’Iván Avilés va suposar el segon abans d’arribar al descans. A la represa els visitants van retallar però l’alegria va durar dos minuts, Albert Mateo va fer el tercer. A partir d’aquí domini dels ripolletencs. Eric Álvarez, al 32, i Víctor Egea, al 33, van posar la cirereta.
.

.
La segona ració també va començar bé pels interessos locals. Zaida González va deixar sola a Rocío Serrano que va marcar a plaer el primer gol. Al segon es van intercanviar els papers. I quan faltaven sis minuts per acabar la primera part González feia el tercer. El final del partit va ser emocionant. Les visitants van retallar distàncies però Serrano va trigar menys d’un minut en fer el quart. Quan faltaven 3 minuts el Castelldefels va fer el segon i tercer consecutius, però van ser efímers.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies