El Ripollet CF guanya de visitant i es posa quart a cinc punts del líder

El Ripollet Club de Futbol ha començat l’any 2019 en gran forma. Els roig-i-negres estan imbatuts amb tres victòries i un empat. L’última victòria va arribar la jornada passada. Els ripolletencs es van imposar a la Unió Atlètica Gramenet (1-2). Amb aquests tres punts superen als gramenencs en la classificació i es posen quarts a cinc punts del Parets, el nou líder. Els ripolletencs van saltar a la gespa amb la intenció d’aconseguir tres punts que valien or. Les ocasions no es van traduir amb gols fins a la segona part. Jonay Moreno va obrir la llauna amb el quart gol que marca aquesta temporada al minut 52. El partit es va posar, encara més, de cara al 70. Héctor Jiménez, que va saltar des de la banqueta, va fer el segon gol visitant. Tot i això els locals es van encoratjar per intentar una remuntada èpica però que només es va traduir en un gol. A les acaballes van retallar les distàncies quan estava tot el peix venut.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies