La Societat Coral ‘El Vallès’ lliura un donatiu de 900 euros a Càritas

La Societat Coral “El Vallès” destina una part de les entrades de les seves activitats a la solidaritat. El beneficiari dels donatius és Càritas Ripollet, a qui se li va fer entrega d’un xec de 900 euros el passat dilluns 4 de febrer. A l’acte d’entrega del xec, que es va celebrar a la seu de la coral, hi van assistir els membres de la junta així com també alguns dels cantaires.
L’associació és l’encarregada de gestionar l’Escola de Música, que aquest mes de febrer ha iniciat una sèrie de cursos de curta durada. D’una banda, tots els dimecres de febrer i març es faran sessions de musicoteràpia per a embarassades. Els dilluns a la tarda estaran dedicats a la percussió corporal amb música africana i al vespre es farà un taller per a adults per aprendre tècniques de relaxació a través de la música.
L’entitat, que l’any passat va celebrar el 140è aniversari i que va ser protagonista de l’Any Clavé, ha rebut el premi a la millor publicació als Premis Josep Anselm Clavé pel llibre “2017: Un any amb Josep Anselm Clavé a Ripollet”, editat juntament amb l’Ajuntament.
.
Fotografia cedida per la SC Valles

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies