Concentració de suport als presos polítics coincidint amb el trasllat

La secció local de l’ANC i el CDR van aplegar divendres dia 1 a desenes de persones a la Plaça Pere Quart en una concentració de suport als presos polítics, que el mateix dia havien estat traslladats a Madrid per participar al judici. L’acte va comptar també amb el suport dels partits polítics independentistes. En el manifest llegit es demana l’absolució dels encausats.
Moció contra els indults
El dia abans de la concentració, en el ple de gener, es va debatre una moció presentada per Ciutadans en contra dels indults en el judici del procés. El text va ser rebutjat amb el vot contrari de tots els grups, excepte el PP que va votar a favor.
Sí es va aprovar l’altra moció presentada per Ciutadans. Demanava l’obertura del pati de la Torre de l’Argentera als veïns. Tots els grups es van mostrar favorables però el PDeCAT es va abstenir demanant que cal un estudi de com es farà i ERC perquè vol recuperar per l’ús ciutadà no només el pati, també l’edifici.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies