L’AECC organitza un sopar solidari per recaptar fons el proper dia 24

El passat dilluns 4 de febrer es va celebrar el Dia Mundial contra el Càncer, una data que l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha volgut aprofitar per denunciar que el 94% de les comunitats autònomes ofereixen una cobertura insuficient o nul·la en tractament psicològic a les persones afectades pel càncer. Des de l’AECC s’han atès el 13% de les persones que necessiten tractament psicològic especialitzat. Per tal de recaptar fons per a les tasques que duu a terme l’entitat, la secció local de l’AECC organitzarà el proper diumenge 24 de febrer un dinar solidari al restaurant Enovin. Els tiquets tenen un preu de 26 euros per al menú d’adults i de 15 euros per a l’infantil, dels quals el restaurant donarà 6 euros per menú. Els tiquets es poden comprar al restaurant o a Viatges Carrefour de Ripollet.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies