La Generalitat es compromet a fer un un estudi sobre el soterrament de la C-58

L’alcalde de Ripollet, JM Osuna, acompanyat per dos representants del Fòrum Soterrem l’Autopista es va reunir aquesta setmana amb el responsable de Mobilitat del Govern de la Generalitat, Isidre Gavín, i amb el director general d’Infraestructures i Mobilitat, Xavier Flores. En la trobada es van comprometre a fer un estudi tècnic sobre el soterrament de la C-58 però van advertir que també incorporarien altres solucions alternatives. A més van assegurar que traslladarien al conseller Damià Calvet la invitació perquè visiti Ripollet per conèixer el problema.
Està pendent també amb la Generalitat la reunió amb el conseller d’afers socials, Chakir El Homrani, per signar el compromís de la residència. Aquesta va ser una de les cites que l’alcalde va recordar al delegat del govern català a Barcelona, Juli Fernández, amb qui va despatxar, acompanyat de la regidora d’ERC Lurdes Serra, en una visita a Ripollet durant la qual van parlar també de l’atenció hospitalària, el transport i la recuperació del riu.
.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies