Consens polític per reservar el 30% de l’obra nova a protecció oficial de lloguer

Igual que va aprovar Barcelona i en la línia del que està treballant l’AMB, hi ha el compromís polític de fer les modificacions que calguin per establir l’obligació de reservar “el 30% del sostre superior a 600m2 dels edificis de nova construcció o sotmesos a rehabilitació integral per fer habitatges de protecció oficial en règim de lloguer”. És el punt més destacat d’una àmplia moció aprovada al ple de gener amb el vot favorable de tots els grups, excepte el PP que es va abstenir, i que va estar defensada a la sala per membres de la PAH.
Nou parc públic d’habitatge
La regidora d’habitage, Reyes Muñoz, va reconèixer que van “més lents” del que els hi agradaria en les polítiques d’habitatge. Però va recordar que el govern té previst comprar sis pisos per iniciar un parc públic i va anunciar que la Generalitat ha comprat uns 11 pisos més al municipi. A més va informar que també s’ha redactat un projecte per un concurs d’idees per un equipament que inclouria l’escola d’adults i 85 HPO de lloguer.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies