La sala d’art del Centre Cultural acull l’exposició de pintura ‘paisatges amb sentiments’

El Centre Cultural acull durant el mes de febrer l’exposició “Paisatges amb sentiments”, una col·lecció de pintures de Montserrat Ricart. La mostra és un recull de les obres de l’autora, que van des de la dècada dels 90 fins a l’actualitat.
L’exposició de Montserrat Ricart, que va ser alumna dels tallers de pintura del mateix Centre Cultural, compta amb diverses obres inspirades en paisatges i monuments emblemàtics que li han deixat petjada i que plasma amb el seu estil personal i amb propostes tant clàssiques com modernes. L’exposició “Paisatges amb sentiments” ja es pot visitar a la Sala d’Art del Centre Cultural, espai on restarà exposada fins el proper 28 de febrer.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies