Benja Villegas i Samuel Valiente estrenen el 1r capítol del podcast “Estragos”

Als darrers anys, al món online han proliferat diverses plataformes i nous continguts fora dels espais audiovisuals tradicionals, i els podcast en són un cas. Els ripolletencs Benja Villegas i Samuel Valiente, ambdós ex col·laboradors de la Revista de Ripollet, han impulsat un nou projecte creatiu junts: un podcast online titulat “Estragos” i que van estrenar el passat dilluns 28 de gener.
El programa està conduït per Villegas i Valiente i compta amb Áurea Castosa i Med Vega com a col·laboradors, a més de tenir a cada programa a un convidat que passarà per les seves “entrevistes de feina”. “Estragos” està dedicat al concepte de l’odi des d’un punt de vista humorístic, analitzant fenòmens, conceptes o personatges.
El podcast es pot veure a YouTube però també es pot escoltar a plataformes com Spotify i Ivoox. Està previst que la primera temporada tingui 10 capítols de periodicitat quinzenal.
.

Instagram
Facebook
Twitter

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies